Vaihto- ja palautusoikeus

Pakettia noutaessasi tarkista paketin kunto. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee asiasta välittömästi vahinkoilmoitus. Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen tai varaosan toimittamisesta.

Eristysvastus.fi tilaamillasi tuotteilla on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmainen palautusoikeus ei koske kotoa noudettavia tuotteita. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena varastollemme tutkittavaksi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen muusta syystä, tarkista uuden tuotteen tuotenumero tuotesivulta ja merkitse se palautuslomakkeeseen.

Rajoitukset palautusoikeudesta

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Vaihto tai palautus postitse

Tuotteet tulee pakata huolella. Tuotteiden ympärille tulee laittaa reilusti pehmustetta. Avatut tuotepakkaukset tulee sulkea siististi pakkausta ja tuotteita ja pakettia vaurioittamatta. Älä liimaa pakettikorttia alkuperäiseen myyntipakkaukseen!

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja liitä se lähetyksen mukaan. Muista ilmoittaa myös pankkitilinumerosi mahdollista hyvitystä varten.

Palautukset tulee aina tehdä aina ilmaisella postin, matkahuollon tai lähellä-paketin palautusnumerolla. Mikäli tuote vaatii erillisen noudon, asiakas vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Eristysvastus.fi ei ole vastuussa huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattujen tuotteiden vahingoittumisesta. Asiakkaasta johtuvista virheistä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Eristysvastus.fi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, mikäli asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään lähetys- ja käsittelykulut.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava seurantatunnus on ainoa keino lähetyksen todistamiseksi.

Palauttamalla tuotteita hyväksyt Eristysvastus.fi palautusehdot.

Kirjoita osoitteeksi:

Asiakaspalautukset

Eristysvastus.fi

Itä-aureentie 901

34550 Itä-Aure

Eristysvastus.fi maksaa lähetyskulut. Pyydä postista palautuskuitti ja säilytä kuitti kunnes olet saanut uuden tuotteen tai ilmoituksen hyvityksestä. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2 viikkoa.

Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Mikäli sinulla on kysyttävää vaihto- ja palautusoikeuteen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse 044 3222710 (arkisin klo 8 – 18, lauantaisin 10 – 14), sähköpostilla j.honkanen@eristysvastus.fi.

Kun haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen:

Laita se aina alkuperäiseen pakkaukseen huolellisesti pakattuna.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja palauta se tuotteen mukana.

Muista merkitä myös tilinumerosi!

Rahapalautukset ja hyvitykset

Verkkopankissa maksetuista tuotteista palautamme rahat pankkitilillesi. Muista lisätä palautuslomakkeeseen tilinumerosi. Luottokortilla maksetuista tuotteista palautus hyvitetään luottokorttitilillesi. Laskulla ja osamaksulla maksetuista tilauksista hyvitykset tehdään laskulle.